Hver er Job Spanien

Kun et skridt fra dit livs rejse

Lær os at kende

Vi hjælper dig hele vejen!

Vi er et lille hold, som har en stor passion for Spanien og det at arbejde med mennesker. Vores egen erfaring med at flytte til Spanien gør os kompetente i forhold til at hjælpe folk med at flytte herned og komme i arbejde – og på den måde få en stabil hverdag op at køre.

Vores største kerneværdi er at fungere som et sikkerhedsnetværk for vores kandidater. Før JobSpanien blev grundlagt, fandtes der ikke rigtig nogen form for sikkerhed for de folk, der kom til Spanien. Hvis man blev fyret eller ikke kunne lide at være på sin arbejdsplads, kunne man risikere at stå i en situation, hvor det var problematisk at finde noget nyt. Mange måtte se nederlaget i øjnene og vende hjem til Danmark. JobSpanien eksisterer med den hensigt at stå til rådighed for vores kandidater og dermed fungerer vi som dit sikkerhedsnetværk her i Spanien.

Vores formål er at gøre rekrutteringsprocessen så simpel, sikker og tryg som mulig. Vi tager hånd om hver enkel kandidat og bestræber os på at finde de muligheder, der imødekommer dine individuelle behov og ønsker.

At rejse er at leve, og du kan få opfyldt din rejselyst igennem os på sikreste vis. Hvem ved? Måske bliver du endda så bidt af Spanien, at du bliver hernede – ligesom os.

 

Ekskluivt job tilbud

Få job indenfor Facebook eller Google produkter

Lige nu har vi eksklusive job muligheder hos to af verdens største arbejdspaldser – Her er rig  ulighed for at tjene godt og udvikle sig personligt.

Lær os at kende

Jaroslav Tjepan

Jaroslav Tjepan

Chief Executive Officer

jt@jobspanien.com
+4553507378

Jalte Boldt Hansen

Jalte Boldt Hansen

HR Manager

Jbh@jobspanien.com
+4528902296

Andreas Kragekjær Pedersen

Andreas Kragekjær Pedersen

IT Cheif & Project Manager

ak@jobspanien.com
+4581908777

Christian Haubro Pedersen

Christian Haubro Pedersen

HR Manager & Spanish Interpreter

ch@jobspanien.com
+4521850395