fbpx

Om JobSpanien

Venskaber, jobs og oplevelser

Vores kerneværdi er, at fungere som et sikkerhedsnet for vores kandidater.
Vores service er gratis, og vi hjælper dig med job, bolig og meget mere.

Dit sikkerhedsnet

JobSpanien blev grundlagt I 2017 af Jaroslav Tjepan. Vores team er bestående af eventyrlystne mennesker, der alle har stor passion for at arbejde i udlandet. Vores formål er at fungerer som et sikkerhedsnet for kandidater, der ønsker at arbejde i udlandet.

Vores mission er at gøre rekrutteringsprocessen så simpel, sikker og tryg som mulig. Vi tager hånd om hver enkel kandidat, og bestræber os på at finde de muligheder, der imødekommer dine individuelle behov og ønsker.

Vores vision er at være den førende rekrutteringsvirksomhed i Skandinavien, med jobs over hele verden. Vores kandidater skal have et sikkerhedsnet, uden at skulle betale for det. Vi er her for dig, og vi vil guide dig på dit livs rejse.

Vores styrker

Kun et skridt fra dit livs rejse

Eksklusivt job tilbud

Vores team

Jaroslav Tjepan

Jaroslav Tjepan

CEO

jt@jobspanien.com
+34 632 966 183

Jaroslav startede JobSpanien i 2017. Han er bosat i Madrid, og har en stor kærlighed for udlandsophold.“Jeg har en stor passion for at hjælpe folk med at rejse i udlandet. At rejse er at leve, og hvis man kan tjene penge mens man rejser, er mulighederne uendelige.”

René Lillelund Vestergaard

René Lillelund Vestergaard

Senior Database Manager

rv@jobspanien.com
+45 36 96 49 97

Rene er bosat i Málaga og har boet i Spanien i 6 år. Han har håndtere databaseoptimering og kontakten med vores samarbejdspartnere. “Jeg tror på livet skal leves med en positiv tankegang og øjnene mod målet.”

Laura Glentemose

Laura Glentemose

Recruiter

lg@jobspanien.com
+34 647 07 98 04

Laura arbejder på vores kontor i Madrid. Hun ved præcis hvordan det er at flytte til udlandet og hun med glæde hjælpe andre med at lave den samme personlige investering i sig selv. “Du vil kun fortryde hvis du ikke tager afsted” 

Elisabeth Gjerløv Olsesen

Elisabeth Gjerløv Olsesen

Business Development & Marketing Manager

eo@jobspanien.com
+45 53 50 73 78

Elisabeth er bosat i Danmark, men besøger ofte vores kontor i Barcelona. Efter hun afsluttede sin praktik hos os, er hun blevet ansat på deltid. Her har vi fornøjelsen af hendes kompetencer indenfor Marketing.

Roman Zaykovskyy

Roman Zaykovskyy

Partner & Business development

rz@jobspanien.com 

Roman works on a daily basis in our office in Barcelona. He has lived in Barcelona for over 20 years, and knows everything about both Business Development and the charm of Spain. “I love when things are in order and the work is structured.”

Rigmor Lyck Hansen

Rigmor Lyck Hansen

Webudvikler & Projekt Manager

rlh@jobspanien.com
+34 632 41 61 63

Rigmor arbejder til dagligt på vores kontor i Barcelona. Hun sørger for, at vores websites og digitale platforme fungere optimalt. “Vores digitale platforme skal afspejle vores værdier og være transparent.”

Sofie Krüger

Sofie Krüger

SoMe Manager

sk@jobspanien.com
+45 26 28 23 12

Sofie arbejder på vores kontor i Málaga. Hendes store styrke ligger i hendes evne, til at håndtere forskellige arbejdsopgaver. “For mig er det vigtigt at lære og udvikle sig, når man møder udfordinger og løser problemer. “ 

Andreas Kragekjær Pedersen

Andreas Kragekjær Pedersen

IT Management

ak@jobspanien.com
+45 91 80 66 47

Andreas er bosat i Danmark, men kommer ofte til Spanien. Til dagligt arbejder han på vores IT løsninger og Ad hoc opgaver.

 

Nikolaj Botoft Nielsen

Nikolaj Botoft Nielsen

Recruiter

Nb@jobspanien.com
+45 36 96 51 89

Nikolaj sidder på vores kontor i Barcelona, hvor han rekruttere kandidater til deres drømmejob.” Professionel konsultation og kommunikation er noget, som jeg vægter højt, så kandidaten føler sig velinformeret.”

Camilla Elling

Camilla Elling

Recruiter & BoligAgent

ce@jobspanien.com
+45 65 71 13 89

Camilla har været bosat i Spanien i 7 år, og har boet i skønne Torremolinos i 4 år. Det som jeg værdsætter mest ved mit job, er at give kandidater en god start på deres udlandsophold.“

Victoria Fuglsang

Victoria Fuglsang

Recruiter

vf@jobspanien.com
+45 29 43 53 99

Victoria er en af JobSpaniens dygtige job recruiter. Hendes motto er “Never look back”.  En sætning der beskriver Victoria er “Always Cheerful“ 

 

Christian Haubro Pedersen

Christian Haubro Pedersen

Tolk & BoligAgent

ch@jobspanien.com
+45 21 85 03 95

Christian er vores spanske tolk. Udover at hjælpe os med oversættelse, er han også en af vores boligagenter. Med hans kendskab til Spanien, kan han finde den perfekte bolig til dig og dine behov.

Dennis Raymond Als Nielsen

Dennis Raymond Als Nielsen

Recruiter

dr@jobspanien.com
+34 616 38 10 38

Dennis sidder på vores kontor i Málaga. Han hjælper kandidater med at finde det helt rigtige job. “Jeg har i mange år arbejdet med IT. I dag nyder jeg, at kunne hjælpe kandidater med at finde det rigtige job.”