fbpx

Bolig

Kun et skridt fra dit livs rejse

Vi hjælper dig med bolig

Når man flytter til udlandet, skal man naturligvis gøre sig nogle praktiske overvejelser i forhold til bolig. Du kan benytte dig af vores boligservice, hvor vores dygtige boligagenter, vil hjælpe dig med at finde den perfekte bolig. Se mere på www.bolig.jobspanien.com

Vi vil imødekomme dine ønsker og forsøge at finde den mest optimale bolig til dig og dit budget. Vi stiller en dansktalende ansat til rådighed, som er i direkte kontakt med boligejerne i Spanien. På den måde har du altid et sikkerhedsnet, der kan møde fysisk op i Spanien.

 

Vi har kvalitetskrav til de boliger, vi tilbyder. Vi frasorterer ustabile ejere samt boliger af for lav standard, for at sikre at du får en bolig med ordenlige forhold.

Det er vigtigt at du kan forsørge sig selv indtil du får din første løn. Spanien er dog 20% billigere, når det kommer til fødevarer, restauranter og biler, samt man skal betale mindre i skat. Vi anbefaler at have en opsparing med hjemmefra, så du hurtigst muligt kan få dig et hjem og påbegynde din nye hverdag. Et depositum til en lejlighed i Spanien er som regel det, der svarer til 1-2 måneders husleje. 

I nogle tilfælde kræver ejeren at du betaler første og sidste måneds husleje oveni. Dette er dog forskelligt fra bolig til bolig. Desuden skal man tage højde for, at Spanien er et sæsonpræget land. Det er derfor billigst at lede efter bolig i vinterhalvåret, idet boligpriserne stiger, når sommersæsonen rammer.

Kontakt en af vores konsulenter via bolig.jobspanien.com, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om dine muligheder.

Vi har dig dækket

Jobsamtale

Vi tager hånd om hver enkel kandidat, og bestræber os på at finde de jobmuligheder, der imødekommer dine individuelle behov og ønsker. Vi hjælper dig med udarbejdelse af et professionelt CV, og forbereder dig til jobinterview, så du føler dig klar til din jobsamtale.

 

Jobsikkerhed

Vi stiller store krav til de arbejdsgivere vi samarbejder med. Vi tilbyder dansktalende jobs hos dygtige virksomheder, hvor du har mulighed for at udvikle dine kompetencer. I tilfældet af at der skulle opstå problemer mellem dig og din arbejdsgivere, hjælper vi dig med at finde noget nyt.

Bolig

Når man flytter til udlandet, skal man naturligvis gøre sig nogle praktiske overvejelser i forhold til bolig. Du kan benytte dig af vores boligservice, hvor vores dygtige boligagenter vil hjælpe med at finde den perfekte bolig til dig. Se mere på www.bolig.jobspanien.com

Vi henter dig

Vi er dit sikkerhedsnet, og vi sørger for du er tryg på hele rejsen. Når du ankommer til lufthavnen, vil du blive hentet og kørt ud til din bolig. Så pak kufferten, slap af og nyd turen! Det eneste du skal tænke på, er at informere os om hvornår du ankommer før din afrejse.

Personlig betjening

Vi tilbyder personlig konsultation, så du føler dig tryg og velinformeret. Vores erfaringer med diverse praktiske opgaver og HR-arbejde, gør os kompetente til at besvare alle dine spørgsmål. Vi bestræber os efter at matche dig med et job, ud fra dine præferencer.

Dokumenter

Vi gør rekrutteringsprocessen simpel og sikker, og hjælper dig derfor med de praktiske dokumenter og lovmæssige forhold, der er forbundet med dit job. Skal du til Spanien? Et NIE-nummer kan være en nødvendighed, men din nye arbejdsgiver vil hjælpe dig med dette.