fbpx

Jobs & Rekruttering

Kun et skridt fra dit livs rejse

Rekrutteringsprocessen

Vores service er til for at gøre processen simpel, sikker og problemfri, uden det koster dig en krone. Vi tager hånd om hver enkel kandidat med personlig betjening, for at imødekomme dine individuelle behov og ønsker. Vi får løbende forskellige spændende jobtilbud fra vores samarbejdspartnere, så tøv ikke med at skrive dig op!

1

Tal med en jobkonsulent

Vores jobkonsulenter vil ud fra din profil, finde de rette jobtilbud til dine ønsker og behov. Herefter vælger du hvilken stilling du vil søge. Skriv dig op til en uforpligtende samtale med vores team, og lad os matche dig med dine ambitioner.

2

Jobsamtale

Når vi har fundet et passende job til dig, vil vi rådføre dig til hvordan du kan optimere dit CV. Vi forbereder dig på din jobsamtale, og sørger for at både du og virksomheden er velinformeret.

3

Jobtilbud

Tillykke! Du har nu fået et job, og kan starte dit nye eventyr i udlandet. Der venter nye spændende udfordringer og oplevelser for dig. Gør dig klar til afrejse.

 

4

Ankomst

Vi er dit sikkerhedsnet, og vi sørger for du ikke står uden job eller bolig. Når du ankommer til dit nye job, vil du blive hentet i lufthavnen, og kørt ud til din bolig. Nogle virksomheder tilbyder en måneds gratis bolig, men tag en snak med vores boligagent Camilla, og lad os finde det perfekte sted til dig.

Kun et skridt fra dit livs rejse

Eksklusivt job tilbud

Vi har dig dækket

Jobsamtale

Vi tager hånd om hver enkel kandidat, og bestræber os på at finde de jobmuligheder, der imødekommer dine individuelle behov og ønsker. Vi hjælper dig med udarbejdelse af et professionelt CV, og forbereder dig til jobinterview, så du føler dig klar til din jobsamtale.

 

Jobsikkerhed

Vi stiller store krav til de arbejdsgivere vi samarbejder med. Vi tilbyder dansktalende jobs hos dygtige virksomheder, hvor du har mulighed for at udvikle dine kompetencer. I tilfældet af at der skulle opstå problemer mellem dig og din arbejdsgivere, hjælper vi dig med at finde noget nyt.

Bolig

Når man flytter til udlandet, skal man naturligvis gøre sig nogle praktiske overvejelser i forhold til bolig. Du kan benytte dig af vores boligservice, hvor vores dygtige boligagenter vil hjælpe med at finde den perfekte bolig til dig. Se mere på www.bolig.jobspanien.com

Vi henter dig

Vi er dit sikkerhedsnet, og vi sørger for du er tryg på hele rejsen. Når du ankommer til lufthavnen, vil du blive hentet og kørt ud til din bolig. Så pak kufferten, slap af og nyd turen! Det eneste du skal tænke på, er at informere os om hvornår du ankommer før din afrejse.

Personlig betjening

Vi tilbyder personlig konsultation, så du føler dig tryg og velinformeret. Vores erfaringer med diverse praktiske opgaver og HR-arbejde, gør os kompetente til at besvare alle dine spørgsmål. Vi bestræber os efter at matche dig med et job, ud fra dine præferencer.

Dokumenter

Vi gør rekrutteringsprocessen simpel og sikker, og hjælper dig derfor med de praktiske dokumenter og lovmæssige forhold, der er forbundet med dit job. Skal du til Spanien? Et NIE-nummer kan være en nødvendighed, men din nye arbejdsgiver vil hjælpe dig med dette.