fbpx

Spanskskole 

Kun et skridt fra dit livs rejse

Lær at snakke spansk

Vil du gerne lære lidt spansk inden du starter dit eventyr i Spanien? Så er det en mulighed nu! World Class Barcelona language school tilbyder online skole i spansk for begyndere – så du kan vælge at bruge lidt tid inden du skal, eller når du er kommet afsted, det er helt op til dig! Skolen er en af markeds billigste, og er super gode. – selvom dit arbejde ikke er på spansk, anbefaler vi dog at kunne lidt.

Skolen er placeret i Barcelona, men har også online undervisning. Det vil sige, at hvis du gerne vil have lidt basic spansk undervisning, inden du lander i Spanien er dette også en mulighed! Det kan ligeledes være hvis du skal bo i Malaga, er det stadig muligt. På skolen snakker de engelsk, det samme gør din underviser. Skolen har en af markedets laveste priser, og du får yderligere -5% ved at bruge koden JOBSPANIEN2021 ved bookning. Der er ingen krav for hvor længe du vil deltage, så hvis du mener at 1 måned er nok for dig, så er det som du gør. Man tilmelder sig typisk 1 måned af gangen, og kan altid melde sig fra igen, når man føler man har lært det man skal. Selve undervisningen er typisk i små grupper på 6-9 personer pr. klasse, så der er god mulighed for spørgsmål. Om du er helt nybegynder eller let øvet er lige meget, der findes klasser efter hvilket niveau du vil starte på.

Lyder det interessant for dig, så kontakt os i dag og få et indblik i dine muligheder!

Vi vil være der for dig hele vejen!

Det er let og enkelt at få job igennem JobSpanien. Det eneste du skal gøre er at snakke med en af vores konsulenter, som forbereder dig til en jobsamtale.

1

Samtale med en konsulent

2

Vi forbereder dig

3

Jobsamtale

4

Bliv hyret