fbpx

sprogskole

Kun et skridt fra dit livs rejse

Lær spansk på sprogskole

Skal du til Spanien? Hvis du vælger at tage på sprogskole i Spanien, vil det spanske sprog komme helt naturligt til dig. Vi samarbejder med World Class Barcelona Language School, som tilbyder både online og fysisk undervisning i spansk – så du kan vælge at begynde inden du skal afsted, eller når du er ankommet.

World Class Barcelona Language School har små hold og dygtige undervisere, så du kan få det fulde ud af din sprogrejse.

Sprogskolen er placeret i Barcelona, men har også online undervisning. Det er derfor også muligt at deltage, uden at være bosat i Barcelona. De ansatte på skolen kan snakke engelsk, så du har mulighed for at kommunikere med din underviser. De tilbyder konkurrencedygtige priser, og du får yderligere 5% rabat med koden JOBSPANIEN2021 ved booking.

Der er ingen krav for hvor længe du vil deltage, så hvis du mener at 1 måned er nok for dig, så er det muligt. Man tilmelder sig typisk 1 måned af gangen, og kan altid stoppe undervisningen, når man føler man har lært det man skal.

Undervisningen er i små grupper på ca. 6-9 personer pr. klasse, så der er god mulighed for at stille spørgsmål. Lige meget om du er helt nybegynder eller let øvet, er der noget til dig. World Class Barcelona Language School tilbyder nemlig forskellige hold, alt efter hvilket niveau du vil starte på.

Få det fulde ud af dit nye eventyr i Spanien med sprogskole, og kom hjem med stærkere spanske sprogkundskaber. Kontakt os for mere information, eller book undervisning her: https://www.worldclassbcn.com/

Vi har dig dækket

Jobsamtale

Vi tager hånd om hver enkel kandidat, og bestræber os på at finde de jobmuligheder, der imødekommer dine individuelle behov og ønsker. Vi hjælper dig med udarbejdelse af et professionelt CV, og forbereder dig til jobinterview, så du føler dig klar til din jobsamtale.

 

Jobsikkerhed

Vi stiller store krav til de arbejdsgivere vi samarbejder med. Vi tilbyder dansktalende jobs hos dygtige virksomheder, hvor du har mulighed for at udvikle dine kompetencer. I tilfældet af at der skulle opstå problemer mellem dig og din arbejdsgivere, hjælper vi dig med at finde noget nyt.

Bolig

Når man flytter til udlandet, skal man naturligvis gøre sig nogle praktiske overvejelser i forhold til bolig. Du kan benytte dig af vores boligservice, hvor vores dygtige boligagenter vil hjælpe med at finde den perfekte bolig til dig. Se mere på www.bolig.jobspanien.com

Vi henter dig

Vi er dit sikkerhedsnet, og vi sørger for du er tryg på hele rejsen. Når du ankommer til lufthavnen, vil du blive hentet og kørt ud til din bolig. Så pak kufferten, slap af og nyd turen! Det eneste du skal tænke på, er at informere os om hvornår du ankommer før din afrejse.

Personlig betjening

Vi tilbyder personlig konsultation, så du føler dig tryg og velinformeret. Vores erfaringer med diverse praktiske opgaver og HR-arbejde, gør os kompetente til at besvare alle dine spørgsmål. Vi bestræber os efter at matche dig med et job, ud fra dine præferencer.

Dokumenter

Vi gør rekrutteringsprocessen simpel og sikker, og hjælper dig derfor med de praktiske dokumenter og lovmæssige forhold, der er forbundet med dit job. Skal du til Spanien? Et NIE-nummer kan være en nødvendighed, men din nye arbejdsgiver vil hjælpe dig med dette.