fbpx

Vores tjenester

Kun et skridt fra dit livs rejse

Vores tjenester

Hos JobSpanien hjælper vi dig, med at få dit drømmejob i udlandet. Vores service er til for at gøre processen simpel, sikker og problemfri, uden det koster dig en krone. Vi hjælper dig med både med job, jobsamtale, bolig, afhenter dig i lufthavnen og meget mere, så du kan tage af sted problemfrit.

Jobs & Rekruttering

Vi tilbyder jobs i mange forskellige lande. Uanset om du fortrækker Spanien, Malta, Grækenland, Tyskland, har vi helt sikkert noget til dig. Vi tilbyder dansktalende jobs hos dygtige virksomheder, hvor du har mulighed for at udvikle dine kompetencer.  Vi tager hånd om hver enkel kandidat, og bestræber os på at finde de jobmuligheder, der imødekommer dine individuelle behov og ønsker.

Bolig

Når man flytter til udlandet, skal man naturligvis gøre sig nogle praktiske overvejelser i forhold til bolig. Du kan benytte dig af vores boligservice, hvor vores dygtige boligagenter, vil hjælpe dig med at finde den perfekte bolig. Vi har kvalitetskrav til de boliger, vi tilbyder. Vi frasorterer ustabile ejere samt boliger af for lav standard, for at sikre at du får en bolig med ordenlige forhold.

Sprogskole

Skal du til Spanien? Hvis du vælger at tage på sprogskole i Spanien, vil det spanske sprog komme helt naturligt til dig. Drømmer du om storbylivet i Barcelona, eller strandlivet i Málaga? Vi samarbejder med World Class Barcelona Language School, som tilbyder både online og fysisk undervisning i spansk – så du kan vælge at begynde inden du skal afsted, eller når du er ankommet.

Lufthavnstransport

Vi er dit sikkerhedsnet, og vi sørger for du er tryg på hele rejsen. Når du ankommer til lufthavnen, vil du blive hentet og kørt ud til din bolig. Så kan du slappe af, og nyde turen. Det eneste du skal gøre, er at informere os om hvornår du ankommer før din afrejse.

Kun et skridt fra dit livs rejse

Eksklusivt job tilbud

Mangler du noget?

Flybilletter

Flere af vores samarbejdspartnere tilbyder flybillet til stillingen. Hvis dette ikke indgår i jobtilbuddet, er det muligt at finde billige flybilletter, hvis du løbende holder øje med flyselskaberne. De helt billige kan man finde ved en kort mellemlanding.

Rejsemateriale

Har du et behov for hjælp til at gennemgå dit rejsemateriale og dokumenter inden du tager afsted? Hvis du er i tvivl om noget, er vi klar til gennemgå dit rejsemateriale med dig.

Tegn forsikring

Det er vigtigt at du er dækket af en forsikring, når du er i udlandet. Du kan checke om du er dækket under dine forældres ulykkesforsikring og indboforsikring, eller om din eksisterende er gældende i udlandet. 

Nie Nummer

Hvis du flytter til Spanien, skal du have et NIE nummer. Dette hjælper din kommende arbejdsgiver dig med at få når du kommer herned. Hvis du gerne vil have det på plads inden, kan du også bestille det på ambassaden i København.

Spansk bank

Dit arbejde hjælper dig med informationer om oprettelse af bankkonto, som du kan bruge i forbindelse med din lønudbetaling. I nogle tilfælde henviser de dig til en bank, som du selv skal gå til og blive tilmeldt.

Lej en bil

Når du ankommer i lufthavnen, vil vi selvfølgelig tage godt imod dig. Vi henter dig i lufthavnen, og kører dig ud til din bolig. Hvis du ønsker, at leje en bil, er dette også muligt med egen betaling i lufthavnen.