fbpx

Vores tjenester

Kun et skridt fra dit livs rejse

Vores tjenester

Find job

Hos JobSpanien bestræber vi os på at finde de bedste jobs i den store jungle af arbejdspladser, der er at finde hernede. Alle vores konsulenter har selv prøvet at arbejde i diverse virksomheder i Spanien. På baggrund af vores erfaring har vi et godt kendskab til de danske virksomheder hernede, og vælger derfor kun at sende dig hen til de virksomheder, som vi ved kan tilbyde dig ordentlige arbejdsforhold.

Vi henter dig i lufthavnen

Du er muligvis træt efter din flyvetur, du befinder dig i et helt nyt land, hvor du skal orientere dig – og du kan ikke nødvendigvis tale spansk. Vi ønsker at gøre det så nemt og praktisk for dig som overhovedet muligt, så du får en god start hernede. Derfor yder JobSpanien den service at hente dig i lufthavnen. 

Find bopæl

Nogle af vores samarbejdspartnere hjælper dig med bolig fra starten i forbindelse med dit ansættelses forhold. Vi tilbyder også at hjælpe dig med at finde en bolig igennem vores boligservice, som tager en dialog med dig mens du stadig er i Danmark. Vi vil imødekomme dine ønsker, og forsøge at finde den mest optimale bolig til dig.

Lej en bil

Når du ankommer i lufthavnen vil vi selvfølgelig gerne tage godt imod dig. Ellers er der også mulighed med egen betaling, at leje en bil i lufthavnen ved ankomst.

Tegn forsikring

Det er vigtigt at checke om du er dækket under dine forældres ulykkesforsikring og indboforsikring, eller om din eksisterende er gældende i udlandet. Hvis ikke kan dette også tegnes i Spanien.

Få NIE nummer

Når man flytter til Spanien skal du have et NIE nummer, det hjælper din kommende arbejdsgiver dig med at få når du kommer herned. Hvis du gerne vil have det på plads inden, kan man også bestille det på den danske ambassade i København.

Få spansk læge

Du er i forbindelse med dit arbejde og ansættelse, dækket af sundhedsvæsnet og kan komme gratis til læge, eller på hospitalet. 

få spansk bank

Dit arbejde hjælper dig med at få oprettet en bankkonto som du kan bruge i forbindelse med din lønudbetaling. I nogle tilfælde henviser de dig til en bank, som du selv skal gå til og blive tilmeldt.

Billig fly

Det er muligt at finde billige flybilletter, hvis man løbende holder øje med flyselskaberne. De helt billige kan man finde ved en kort mellemlanding.

Sprogskole

Hvis du gerne vil lære lidt spansk, eller genopfriske dit niveau inden du kommer herned, har vi samarbejde med en sprogskole der også giver online undervisning. Du kan tale nærmere med din jobkonsulent om mulighederne.

Fællesskab

Vi går meget op i at du trives hernede, og vi oplever et stærkt fællesskab mellem dem der bliver ansat, både på arbejdet, men også i fritiden. 

Rejsemateriale

Hvis du har behov for hjælp til at gennemgå dit rejsemateriale og dokumenter indendu tager afsted, er vi også klar til gennemgå dette med dig.