fbpx

Viva la vida en Espa​ña

Liv & Julie

Grib chancen og kom afsted på dit livs rejse!

Julie og jeg har haft snakket meget om at der skulle ske et eller andet helt andet, efter vores studentereksamen. Vi var begge to ret enige om at vi var ved at være træt af at gå i skole og vi var derfor sikre på at det næste år skulle være et sabbatår. Der var ingen af os der ville have 37 timers kedeligt job hjemme i kolde dk. Det var der vi begge blev ret enige om at vi skulle til udlandet for at at arbejde. Spørgsmålet var bare hvor og hvordan?

Her brugte vi meget instagram til at blive inspireret til hvad vi skulle. Igennem instagram begyndte vi at følge Job Spanien og blev herefter kontaktet af dem. Job Spanien var her en stor hjælp og var gode til at rådgive og give os forskellige muligheder. Vi kiggede de forskellige muligheder igennem og valgte hvad der passede til vores krav. Herudfra valgte vi Best Security. Kort efter blev kontaktet af vores nuværende chef Mathias, hvor vi havde en jobsamtale over telefonen. Alt gik relativt hurtigt og vi blev ansat ved Best Security fra d. 13/01-2020. Job Spanien hjalp os også med at finde et sted at bo, som både passede til vores ønsker og i gå-afstand til arbejdet. Lejligheden lå på 8. sal med udsigt over vandet og byen til en fornuftig pris, 600 euro, altså 300 euro pr. person – Hvilket gør at man har en del penge tilovers til fest og farver.

D. 7/01-2020 ankom vi til Malagas lufthavn. Her blev vi afhentet af Mathilde fra Job Spanien. Vi fik hjælp til vores kufferter, samt en betalt taxatur fra lufthavnen til vores nye hjem “Benal Beach”. Mathilde var med os hele vejen og hjalp os med at finde vej til vores lejlighed. Herefter havde vi et par dage til at opleve og se Benalmadéna på egen hånd. Job Spanien var rigtig gode til at få os med i fællesskabet med andre unge danskere og vi fandt hurtigt ud af hvor fedt et byliv Malaga har 🙂

Første dag på arbejde mandag morgen, var spændende og nervepirrende. Heldigvis var vi, fredagen før, blevet inviteret til fredagsbar på arbejdet, hvilket gjorde at vi allerede havde et godt kendskab til vores nye kolleger. Vi blev hjulpet godt og allerede første dag fik vi selv headset og en “computer plads”. Første opkald var meget grænseoverskridende, men også en fed måde at overskride sine egne grænser på. Efter de første par opkald, sad det allerede på rygraden. Vi er sindssygt glade for både arbejdspladsen og kollegerne, da det er en meget afslappet arbejdsplads med plads til sjov og ballade 😉

Alt i alt har hele processen været en kæmpe succes og vi kunne ikke ønske en bedre start i det solrige Spanien. Man skal huske at alle er hernede for det samme, hvilket gør det til et stærkt fællesskab og en mega fed oplevelse.

Viva La vida

Liv & Julie

“At rejse, er at leve.”

H. C. Andersen