fbpx

Pak til Spanien

Andreas Kragekjær Pedersen

Grib chancen og kom afsted på din livs rejse!

I dette korte indlæg vil vi hurtig hjælpe dig med at få pakket både fysisk og mentalt. Begynd allerede noget tid inden afrejse, at finde de ting du vil have med, og gøre dig mentalt forberedt. Det kan være du vil have billede af familien med, eller du skal have nogle specielle ting med. Du skal trods alt flytte til et andet land. Spanien er meget nemt at vænne sig til. Det vigtigste er, at man har det godt hernede og ikke føler sig uforberedt allerede ved ankomst.

Hvis man har hun eller kat under 8 kg er det ikke en begrænsning,dem kan man let og enkelt tage med ombord på SAS-fly i kabinen.

Der er også en rigtig god ide at få lavet NIE nummer ved den spanske ambassade, hjemme i Danmark før man kommer. Da det godt kan være lidt bøvlet hernede, dog tager vi ca. en gang om måneden i grupper ind og får det lavet her i Malaga. Så det er ikke en nødvendighed at få det gjort hjemme fra, men en rigtig god ide.

Der er nogle ting der, er ekstra vigtig at huske derfor har vi lavet en hurtig check list her med de vigtigste ting.

  • Tøj
  • Pas
  • Blå sygesikring
  • Dankort
  • Pc/mobil
  • Personlige ting
  • NIE nummer

Alt kan naturligvis købes her nede så det er ikke alfa og omega hvis du glemmer din tandbørste eller ligende. det vigtigste er sådanset din blå sygesikring, pas og pung. Så det er faktisk slet ikke så slemt at pakke til sit livs rejse.  IT-udstyr, computere og telefoner er dyrt hernede, så man kan lige så godt spøger for at få en god mobil og computer med hjemme fra. Det vil også være en fordel hvis du kan finde et dansk mobilabonnement med udlands data der kan dække dit behov da, da vi ofte ser at der er lange bindingsperioder på den slags hernede.

Det er vigtigt at du kommer her ned med et positivt sind og har lyst til at møde en masse nye mennesker, og er åben over for nye ideer og udfordringer. DU skal ned og have skabt dig en hverdag i et fremmede land som er noget anderledes i forhold til mange ting, blandt andet vejret, kulturen og måden at leve på. Du skal væbne dig med tålmodighed da der ikke er så meget stress på hernede som hjemme i Danmark og aftaler kan tit være lidt halve.

Men det er skønt og faktisk ret enkelt/let at få  sig en skøn hverdag hernede, da der er så mange muligheder.

 

Eventyret venter den, som forstår at gribe det….