fbpx

Mit liv i Spanien

Camilla BF

Grib chancen og kom afsted på din livs rejse!

At leve i Spanien er en drøm for mange mennesker, mange tænker straks sol, sommer, hvide sand strande og flamingo music om aftenen. Det er ikke underligt at man gerne vil bo i Spanien, og at det er en drøm for mange.

Sandheden er, at Spanien er et meget mangfoldigt land. Vi har Andalusien, som er den sydlige region i landet, hvor Costa del Sol er beliggende. Costa del Sol betyder solkysten, fordi der som regel er meget sol, og så bor der mange danskere der.

Udover solkysten er der også andre regioner og derudover ferie øerne. Madrid og Barcelona er meget populære storbyer, her er der et meget moderne liv, og så er lønnen højere der, men leve omkostningerne er til gengæld også højere.

Så har vi også nord Spanien, som er en dejlig perle, der er ikke så mange turister der, og klimaet er mere tempereret, desuden er der nogle af traditionerne I syd, som man ikke har der.

Min egen historie startede med, at jeg havde taget et sabbat år, hvor jeg rejste og var kommet tilbage til Danmark igen. Jeg ledte efter nye udfordringer, og så kontaktede Job Spanien mig, og tilbød mig job I Spanien.

Jeg var først lidt tilbageholdende over for det og tusinde tanker går igennem en, hvad med mit liv I Danmark, og hvad så med min familie og venner derhjemme?

Jeg valgte at tage springet og tage afsted, heldigvis hjalp Job Spanien mig med at finde et sted og bo, og de hjalp også med at kontakte mit fremtidige arbejde, og så hentede de mig I lufthavnen.

Da jeg først kom til Spanien, var jeg lidt forvirret, alt var nyt, sproget og til dels kulturen og vejret var ikke det samme. Heldigvis hjalp Job Spanien med at forklare det hele og kørte mig hen til mit nye hjem. Den næste dag tog vi ud og udforskede mit nye sted hvor jeg skulle bo, og vi fandt arbejdspladsen.

Min første dag på arbejdet gik fantastisk, jeg fik en varm velkomst af mine nye kollegaer og cheferne, jeg fik en grundig oplæring, så jeg ikke var I tvivl om, hvad jeg skulle gøre.

Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle blive I Spanien i længere tid, jeg troede, at jeg skulle til Thailand eller Danmark, men her et år efter er jeg stadig I Spanien og glad for det.

Jeg har det skønneste job og de dejligste venner og masser af nye familie medlemmer og så er jeg flyttet sammen med min spanske kæreste, som jeg er I et dejligt seriøst forhold med. Jeg har nu to hjem og flere familier og man kan sige at hele verdenen nu er mit hjem.

Jeg kan kun anbefale at tage springet og rejse, fordi at rejse er at leve, og man kan aldrig vide hvad der venter af dejlige nye oplevelser derude I verden!

 

Eventyret venter den, som forstår at gribe det….