fbpx

Løn i Spanien

Andreas Kragekjær Pedersen

Grib chancen og kom afsted på dit livs rejse!

Er der stor forskel på løn de forskellige arbejdspladser i Spanien?

– Ja! Det er der.

Rigtig mange af de danskere som kommer til Spanien i takt med et arbejde vælger ofte et arbejde uden at kende til alle muligheder. Os der arbejder med JobSpanien har selv begået fejlet i sin tid og den fejl vil vi gerne hjælpe andre med ikke at begå!

Hvis man vælger et job indenfor salg eller mødebooking er der både jobs hvor man har helt ned til 800 euro i garantiløn og op til 1700 euro i garantiløn. Hvis man kigger på provitionsordningerne er der både mødebooking hvor man får 5 euro pr. fysisk møde afholdt og andre med 20 euro pr. digitalt møde afholdt eller 80 euro pr. møde i lidt mere avanceret opgave. Indenfor salg kan man få 2 euro pr. salg hvis man bøvler med blad lignede produkter men man kan også sælge produkter B2B hvor det er normalt 50-200 euro pr. salg og 4000-8000 euro i løn ink grundlønnen er normalt

Der er også jobs indenfor kundeservice, IT-Support og telefon reception. Disse jobs kræver ikke salgsfærdigheder overhovedet da ens opgaver består udelukkende af forskellige former for service. Man har ofte timeløn et sted mellem 6.8 euro til 9.4 euro.

Hvis ikke man gider sælge, bookemøder eller uddele gratis gavekort kan det være fint med et afslappende service job men så skal man også være bevist om at man ikke tjener lige så meget som de andre.

Dette er den første del af vores indlæg omkring Løn i Spanien. Der vil udkomme en del 2, som fortællere mere om levestandarden inden længe.

“Man bliver ikke rig af de penge, man tjener, men af dem, man ikke bruger.”