fbpx

Lej en bil

Kun et skridt fra dit livs rejse

Skal du bruge en bil?

I Spanien er der et hav af forskellige muligheder i forhold til biludlejning. Man skal dog være forsigtig med ikke at hoppe direkte i turistfælderne. 

Vi ser rigtig mange udlejningssteder, som er gode til at promovere sig selv online i forhold til billige biludlejninger, men man skal være opmærksom på, at der ofte bliver reserveret mellem 600-1000 euro på ens kreditkort i depositum.  

Man får typisk at vide, at bilen er fuldt forsikret, og hvis der skulle ske noget, dækker forsikringen. Men hvis dette er tilfældet, hvorfor skal der så reserveres så højt et beløb fra ens kort? 

Enormt mange danskere oplever at miste penge på biludlejninger, idet de aldrig får deres depositum tilbage.  

Det vil JobSpanien lave om på!

Vi vil gerne tilbyde vores kandidater et trygt sted at leje bil, og derfor har vi udviklet denne ekstra service. Vi hjælper dig med hurtige, billige og effektive biludlejninger. Vi tilbyder dansk 24/7 support på Messenger samt minimalt depositum, som du ikke risikerer at miste.   

Lyder det interessant for dig, så kontakt os i dag og få et indblik i dine muligheder!

Vi vil være der for dig hele vejen!

Det er let og enkelt at få job igennem JobSpanien. Det eneste du skal gøre er at snakke med en af vores konsulenter, som forbereder dig til en jobsamtale.

1

Samtale med en konsulent

2

Vi forbereder dig

3

Jobsamtale

4

Bliv hyret