fbpx

Just do it

Just do it!

Jeg har rejst meget til Spanien med familie og venner i mange år, og altid drømt at prøve og bo her. Jeg blev færdig på HHX i sommeren 2019 og har efterfølgende arbejdet i FitnessWorld.

Jeg sad derhjemme i Danmark en dag, og var efterhånden blevet lidt træt af den samme hver dag og det triste vejr. Jeg trængte til at der skete noget mere/nyt, nogle udfordringer og bare til at være i noget helt andet end Danmark.

Så tænkte jeg nu skal det være nu! Jeg skal til Spanien. Men, jeg ville selvfølgelig ikke bare kunne flytte til Spanien uden at lave noget. Jeg kom så i kontakt med JobSpanien hvor vi fik snakket lidt om nogle muligheder der kunne være for mig, og rimelig hurtigt fik vi det hele ordnet. Jeg fik bestilt flybilletter og fundet lejlighed. Kort tid efter sad jeg i Spanien med nogle vildt søde kollegaer, dejligt fællesskab, godt job, sol og palmer hver dag.

Jeg arbejder som HR Manager for JobSpanien, hvor jeg hjælper med at rekruttere folk til de virksomheder vi samarbejder med. Jeg hjælper folk med at finde et job hvor de får god grundløn og bonusser.

Ringer også til dem der har kontaktet os inde på hjemmesiden og svarer på spørgsmål. Folk skriver til mig på min private Instagram for høre mere, og jeg besvarer også dem som skriver på JobSpanien Instagram. Afhentning af nye kandidater er jeg også med til, og sørge for at de kommer godt hen til deres nye bolig. -Boliger er jeg også ude at kigge på, så vi har en masse flotte vi kan tilbyde til gode priser. Jeg kan godt lide at tage nogle fine billeder eller videoer rundt omkring i byerne. Dem poster jeg både på min egen Instagram og på JobSpanien’s Instagram, og Facebook.

Det er med til at give et indblik i hvordan her her, hvilke muligheder og seværdigheder der er her i smukke Spanien. Nu har jeg været her over et par måneder, og elsker at være her. Jeg synes det er rart og motiverende at vågne op her hver dag, og vide at hver dag bringer på nye udfordinger og spændende ting at lave. At jeg har nogle søde venner og kollegaer her, som jeg kan mødes med, eller tage ud og se nogle spanske attraktioner er også en kæmpe del af hverdagen. Det betyder rigtig meget at man hurtigt lærer en masse mennesker at kende her, det er nærmest som en lille “familie”. At flytte til et andet land er selvfølgelig en stor beslutning at tage! Jeg har jo min familie, venner og alt hjemme i Danmark. Men det har været en drøm for mig i mange år, så beslutningen var ikke svær. Spanien er altså kun 3,5 time væk fra DK, så det er ikke svært at få besøg, eller tage hjem i nogle dage. Jeg er faktisk ikke i tvivl om, at det er en af de bedste beslutninger jeg har taget, og synes helt klart at det er noget alle burde prøve. Der er intet at være nervøs for! Gennem JobSpanien bliver man hjulpet igennem det hele både med jobsøgning, finde bolig, afhentning i lufthavnen osv. Den dag jeg skal helt tilbage til Danmark, hvis det nogensinde sker, det bliver en svær dag.

Skrevet af Mathilde Sauermilch

“if you want to be original be ready to be copied”

Coco chanel