fbpx

Få et job i spanien

Kun et skridt fra dit livs rejse

Vi skaffer dig et job

Hos JobSpanien bestræber vi os på at finde de bedste jobs i den store jungle af arbejdspladser, der er at finde hernede. Alle vores konsulenter har selv prøvet at arbejde i diverse virksomeder i Spanien. På baggrund af vores erfaring har vi et godt kendskab til de danske virksomheder hernede, og vælger derfor kun at sende dig hen til de virksomheder, som vi ved kan tilbyde dig ordentlige arbejdsforhold.

Vi har flere kvalitetskrav til de danske virksomheder, som vi samarbejder med i Spanien. Mange virksomheder hernede lever IKKE op til vores krav omkring løn, og derfor samarbejder vi kun med de få, som giver dig de bedste arbejdsvilkår. Vores grundkriterier er høj grundløn, høj provision, god service og gode arbejdsforhold. Derudover vægter vi også et godt socialt sammenhold på arbejdspladsen.

Du vil derfor være garanteret et job med høj grundløn og gode bonusordninger. Desuden vil dine vilkår som medarbejder altid være i orden hos de arbejdspladser, som vi anbefaler til dig, og du vil have mulighed for at bygge stærke venskaber op med dine nye kollegaer.

Vi tilbyder endvidere muligheder med frihed under ansvar, hvor man stadig er ansat, men har en højere grad af fleksibilitet, end man typisk har i Danmark. På den måde kan man stadig opleve Spanien og leve et godt liv i takt med job. 

Lyder det interessant for dig, så kontakt os i dag og få et indblik i dine muligheder!

Vi vil være der for dig hele vejen!

Det er let og enkelt at få job igennem JobSpanien. Det eneste du skal gøre er at snakke med en af vores konsulenter, som forbereder dig til en jobsamtale.

1

Samtale med en konsulent

2

Vi forbereder dig

3

Jobsamtale

4

Bliv hyret