fbpx

Dinosaurerne indtager Málaga

Andreas Kragekjær Pedersen

Grib chancen og kom afsted på din livs rejse!

I Málaga og omegn kan du efterhånden finde ret mange spændende oplevelser af alle slags.
Det er for eksempel muligt at udforske dinosaurernes verden, når kommunen i Rincón de la Victoria sammen med virksomheden Paalwin Park tager første spadestik til Andalusiens eneste dinosauruspark på over 68.000 kvadratmeter!

Kommunen gav fornyligt virksomheden Paalwin Park det blå stempel til at lave Andalusiens første dinosauruspark, der også byder på muligheden for at se jorden ovenfra fra forskellige svævebaner.

Parken kommer til at ligge i området Parque Victoria nord for motorvejen ved La Cala del Moral. Dinosaurusparken forventes at stå klar ved udgangen af 2021 og vil skabe 42 arbejdspladser i højsæsonen og 21 i lavsæsonen.

Virksomheden investerer 3,6 millioner euro i projektet, der kommer til at omfatte 35 dinosaurer i naturlig størrelse, hvoraf mange af dem bevæger sig. For de mindre eventyrlystne vil der være en vandrerute, der bringer gæsterne gennem dinosaurernes tidsalder i Sydeuropa.

Entreen kommer til at ligge på 17,50 til 20 euro per person.

Det må være helt bestemt et sted man skal forbi hvis man bor i Malaga i takt med et job hos en af de danske virksomheder der er.

“Vi må udnytte tiden som et redskab, ikke som en sofa.….