fbpx

Det sociale liv i Spanien

Er det svært at få et social liv i Spanien?

En af de største bekymringer ved at tage til Spanien er ofte – er det svært at få et socialt liv, når jeg ikke kender nogen?

Kort sagt er svaret klart nej. Rigtig mange rejser alene til Spanien, og er nervøse for at komme til at sidde alene hver dag. Men det er der bestemt ingen grund til. Det sociale i Spanien er en stor del! De fleste møder allerede nogen første dag de ankommer.

Typisk bliver man hentet af en fra JobSpanien i lufthavnen, og her er du sjældent alene – der ankommer mange fra Danmark og allerede ved turen ind til Barcelona møder du andre der er rejst til Spanien. Vi aftaler ofte at tage ud og spise sammen om aftenen, med dem man sidder i bilen med – ja allerede her starter dit sociale liv. Måske er det fremtidige kollegaer du sidder med, måske er det nogle der skal arbejde andre steder. Men alle skal bo i Barcelona, så der har man allerede nogen der bor tæt ved en.

I JobSpanien kender vi rigtig mange danskere i Spanien, og er gode til at få folk til at opbygge relationer. Vi holder tit grill aftener sammen, eller tager ud og spise. Her deltager alle nye ofte, hvor alle nye møder hinanden.

Får du et arbejde, hvor de tilbyder et hotelværelse den første måned, møder du ligeledes mange. Det er nemlig på samme hotel i bord, og derfor kan man nemt se hvem der ellers ligger alene ved poolen.

På selve arbejdspladser er der ligeledes meget socialt. Det kan være at de mødes på stranden til en omgang beachvolley, eller til en øl – eller måske bare noget hygge og mad.

Udover det så er der også sociale engagementer som bådture, fester og meget mere.

Alt det ovenstående er noget du faktisk oplever allerede den første uge, derfor er svart et helt klart nej til, om det er svært at finde venner. Vi oplever omvendt at folk får venner for livet, og blive meget tætte.

“At rejse, er at leve.”

H. C. Andersen