fbpx

Pak til Spanien

Andreas Kragekjær Pedersen

Grib chancen og kom afsted på din livs rejse!

Når du ankommer til Spanien og starter på dit arbejde, vil du allerede der være omringet af danskere hvilket naturligt er med til at du bliver mere tryg i dine omgivelser. De tager rigtig godt imod dig og du bliver sandsynligvis hurtigt en del af gruppen.

Udover på dit arbejde er der rigtig mange danskere på Solkysten! Der findes også flere Facebook grupper hvor danskere har samlet sig f.eks. “ danskere i Málaga” og “ danskere i Fuengirola”. Disse grupper er utrolig nyttige til hvis man har nogle spørgsmål man gerne vil have et ordentligt svar på. Især gruppen “Danskere i Fuengirola” er der rigtig meget aktivitet i med 6700 behjælpelige danske medlemmer som anbefaler og hjælper hinanden. 

Der er mange danskere der har set glæden ved Spanien og derfor er der som sagt rigtig mange af dem. Faktisk flere tusinde i både Fuengirola, Benalmadena men de fleste i selve Malaga. At støde på en dansker af og til er meget sjovt og når man taler med dem, har rigtig mange boet i Spanien i mange år.

Det er altid rart med nogle danskere omkring sig som kan hjælpe en og give gode tips til oplevelserne i Spanien. Vi går tit i byen sammen, kommer ude og spise, også på kryds og tværs af arbejdspladserne. Så man skal hvert fald ikke være bange for ikke at finde nogle nye venner og bekendte!

Det sjove her i Spanien som man godt kan savne hjemme i Danmark, er at alle er utrolige flink og gæstfrie, selv de fleste turister! Det er også det der gør det så let bare at tage af sted alene og finde nye venner, hvis ikke man nødvendigvis har nogen at tage afsted sammen med 🙂

Så det danske fællesskab eksisterer i høj grad her i Spanien og hvis man bare er det mindste udadvendt så finder du altså hurtigt nye venner og bekendtskaber, så det skal hvert fald ikke holde dig tilbage. Har du spørgsmål eller andet er du altid velkommen til at skrive til os på facebook eller via hjemmesiden! 

Vi ses i Spanien! 

“Dansk tryghed er at have en øloplukker tøjret til sin gyngestol.”