fbpx

Billige flybiletter

Andreas Kragekjær Pedersen

Grib chancen og kom afsted på dit livs rejse!

Spanien er et land der byder på rigtig mange spændende og gode ting. Det er et land som rummer rigtig mange muligheder og så er det jo bare lækkert samtidig med! En af de mange grunde til at flytte til Spanien, er at det kun ligger tre en halv time væk fra Danmark i et fly. Så hvis man skal hjem og ordne noget, besøge familie eller hvad end årsagen skulle være, kan man altså tage ud i lufthavnen og være hjemme på under fire timer, og som regel for under 1000,- kr.


Det meste af året fåes  flybilletter ekstremt billigt, hvilket jo er endnu en god årsag til at flytte herned. Vi joker lidt med at det er billigere at tage et fly fra eller til Málaga, end det er at tage toget fra Århus til København. Men det er faktisk ikke en joke, vi har for eksempel lige haft besøg af en ven, som betalte lige under 600.- kr FOR EN TUR-RETUR BILLET.  

Det er klart at hvis man rejser i midt sommerperioden ville priserne stige meget, som de jo gør til alle andre destinationer i f.eks. den danske sommerferie. Så Juni og Juli er de to dyreste måneder at rejse i hvis du bestiller spontant. Dog er der rigtig mange penge at hente hvis du bestiller billetter i god tid, så det er bare med at bestille billetter, med det samme du ved du vil afsted.

 

Det er heldigvis også rigtig let at komme fra Danmark til Málaga da du sådan set kan flyve hertil fra både Billund, Aalborg og Kastrup lufthavn. Så man slipper for lange togture fra jylland og til Kastrup eller omvendt.

 

Billetterne kan du finde mange steder på nettet, de billigste selskaber at flyve med til og fra Málaga er klart  Norwegian og Ryanair. Men det er heldigvis rigtig nemt at bruge en af nettets beregnere til at finde det billigste og bedste fly, vi anbefaler Momondo eller Travelmarket.

“At rejse, er at leve.”

H. C. Andersen