fbpx

At bo i Spanien

Hvordan er livet i Spanien?
Hvad skal man opleve? Skal man tage flere afsted? Er det svært at få en social hverdag? Dette er typiske spørgsmål man stiller ingen man skal ud at rejse, især hvis man skal bo og arbejde et sted i udlandet.

Livet i Spanien er fantastisk, og er lidt forskelligt alt efter hvor du ønsker at bo. Bor du i Barcelona er der ofte fuld fart på. Der er masser af mennesker, fra alle nationalitet og altid gang i både shoppingsgaderne, dagslivet og nattelivet. Barcelona er kendt for sine flotte bygninger og en by der lidt har det hele. Vil du gerne på stranden, så kan du det. Langs La Barceloneta ligger strander, der er super lækker!  Vil du shoppe? Det er der bestemt også mulighed for! Barcelona har mange shoppingsgader, der er samlet omkring Plaça de Catalunya.

Solen skinner det meste af tiden i Barcelona, men hvis det er fordi du ønsker sol næsten året rundt, så skal du længere mod Costa Del Sol. Vejret i vinterperioden er meget forskelligt, men ligger omkring 15-16 grader i november og omkring 10-12 grader i december. I forhold til hvad vi er vant til i Danmark, er det dog stadig meget varmere.

Vælger du at bo i Costa Del Sol området (Malaga, Benalmadena og Torremolinos) vil du opleve en meget varmere hverdag. Livet på solkysten er dejligt roligt. Hvert år kommer der mange turister til, hvor at opleve de lækre strande og det gode vejr. Skal du bo i området, vil vi anbefale at bo omkring Benalmadena, hvor der er mange skandinavere der slår sig ned. Der er et fantastisk socialt sammenhold, og masser af lækre oplevelser. Sætter man det op i forhold til Barcelona, er der mindre storby over det. Der er en meget hyggelig stemning i byen med masser af lækre restauranter.

Begge steder har rigtig mange skandinavere, hvilket også gør det nemt hurtigt at få et socialt netværk.  Man skal huske på at mange skandinavere der er i enten Barcelona eller på Costa Del Sol, er der med samme formål som dig! Derfor er folk også meget imødekommende. Hverdagen i Spanien er lidt anderledes end i Danmark. I Spanien er det meget normalt at tage ud at spise og kommer lidt senere hjem. Samtidig starter ens arbejdsdag ofte kl. 09 eller 10, så aftenen er tit længere end hvad man er vant til. Alt i alt er Spanien helt fantastisk, og det er en klar anbefaling at rykke hertil!

“At rejse, er at leve.”

H. C. Andersen